Algemene voorwaarden

Aansprakelijkheid
De site van ICASA Group heeft tot doel algemene informatie met betrekking tot onze producten en diensten te verstrekken. Hoewel wij ernaar streven om de inhoud van deze website zo nauwkeurig en actueel mogelijk te houden, kunnen we de juistheid en volledigheid van de gegevens niet garanderen. ICASA Group aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het bezoeken of gebruiken van onze site.

ICASA Group kan de inhoud van de website op ieder moment wijzigen zonder voorafgaande aankondiging of verplichting. Het gebruikte beeldmateriaal is louter illustratief.

De website wordt uitgebaat door de moedermaatschappij ICASA Group NV (BE0462.158.280) en de dochtermaatschappijen ICASA Energy Solutions NV (BE0886.090.149), ICASA Healthcare Solutions BVBA (BE0891.052.589), ICASA Sourcing Solutions BVBA (BE0463.907.052), ICASA ICT Solutions BVBA(BE0892.107.614) en ICASA Business Consulting BVBA (BE0886.764.003). Alle vennootschappen hebben hun maatschappelijke zetel te Wetenschapspark 23, 3590 Diepenbeek.

Auteursrecht
De teksten en afbeeldingen zoals gebruikt op de website zijn auteursrechtelijk beschermd en eigendom van ICASA Group. Het is niet toegestaan deze gegevens (gedeeltelijk of volledig) te gebruiken, te kopiëren, op te slaan of te verspreiden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ICASA Group. Wijzigingen op de inhoud van de site zijn eveneens niet toegestaan.

De informatie op onze website is enkel bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel en informatief gebruik.

Privacyverklaring
De persoonsgegevens die ICASA Group via deze website verzamelt, worden enkel gebruikt om u te informeren over onze activiteiten en producten. Deze gegevens, die wij bijhouden in onze database, worden niet meegedeeld aan derden zonder uw uitdrukkelijke toestemming. ICASA Group is verantwoordelijk voor de verwerking van deze persoonsgegevens en ziet toe op de vertrouwelijkheid ervan. U kan uw gegevens op ieder ogenblik laten aanpassen of verwijderen door u te richten tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hechten groot belang aan de bescherming van de privacy van kinderen. Het is niet onze bedoeling om persoonlijke informatie van kinderen jonger dan 18 jaar te verzamelen. Als uw kind informatie heeft verstrekt zonder uw toestemming en u wenst deze te laten verwijderen, kan u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Elektronische communicatie
Wanneer je de ICASA Group website bezoekt of ons mailt, bent u elektronisch met ons aan het communiceren. U stemt derhalve toe om elektronische communicatie van ICASA Group te ontvangen. We zullen via e-mail of door het posten van mededelingen op deze site met u communiceren.

U stemt erin toe dat alle overeenkomsten, mededelingen, onthullingen of andere vormen van communicatie die wij u elektronisch verstrekken voldoen aan alle wettelijke eisen zoals dergelijke schriftelijke communicatie vereist.

Links
De ICASA Group website kan linken naar andere sites bevatten. ICASA Group is echter niet verantwoordelijk voor de informatie die zich op de gekoppelde sites bevinden en kan bijgevolg niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die voortvloeit uit het bezoeken of gebruiken van deze sites.

Merken
Alle gebruikte woord- en beeldmerken zijn, tenzij anders vermeld, eigendom van ICASA Group en mogen niet gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van ICASA Group.

Cookies
De website van ICASA Group maakt gebruik van ‘cookies’ om bepaalde informatie (zoals uw persoonlijke instellingen, wachtwoorden, …) en het gebruik van onze website in kaart te brengen. Om verder te gaan naar onze website, hebben wij uw toestemming nodig zodat we onze website voortdurend gebruiksvriendelijker kunnen maken en uw surfervaring kunnen optimaliseren.