ICASA Group

Map blueICASA Group, met hoofdzetel in Diepenbeek (België), biedt een ruim aanbod aan IT-diensten en producten. We zijn actief in Energy & Logistics, Healthcare en Sourcing. Daarnaast bieden we ondersteunende IT-diensten en business consulting aan.

Onze verschillende divisies beschikken over hun eigen werkterrein en specialiteit in de IT-wereld waardoor ze elkaar onderling aanvullen en versterken. Op die manier kunnen we u de beste oplossing vanuit verschillende perspectieven aanbieden.

In het kader van onze internationalisering hebben we vandaag een sterke basis en aanwezigheid in Nederland, Slovakije en Spanje. En concentreren we er ons volledig op om onze software producten en diensten in een ruimere internationale context aan te bieden.


Energy 

ICASA heeft meer dan 30 jaar ervaring in de energiesector en is uitgegroeid tot een belangrijke speler met zijn totale en geïntegreerde cloudoplossing voor het beheer van uw energieactiviteiten.


Healthcare
Onze healthcare divisie specialiseert zich in de ontwikkeling van planningssoftware in de medische sector. De agendabeheersystemen HospiView en AgendaView zorgen voor een optimalisatie van de agendaproblematiek in ziekenhuizen, operatiekwartieren en dokterspraktijken. Het maaltijdenbeheersysteem NutriView staat garant voor een efficiëntere organisatie en automatisatie van maaltijden in zorginstellingen.


Sourcing
Voor heel wat bedrijven zijn informaticaprojecten essentieel voor de verdere groei maar vaak ontbreekt het hen aan het geschikte technisch personeel. Vanuit deze behoefte bieden we oplossingen voor een efficiënte resource planning en ondersteunen we bedrijven met werving & selectie, detachering, try & hire.


ICT Solutions
Onze ICT divisie levert systeem- en netwerk support, werkt volledige software projecten op maat uit en biedt business intelligence oplossingen aan.


Business Consulting
Het optimaal functioneren van een bedrijf begint bij het opstellen en gebruiken van de juiste workflows en bedrijfsprocessen. Iedere organisatie vraagt om een aanpak op maat, waarbij onze experts uw organisatie coachen om uw processen vast te leggen en te verbeteren.